ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αγία Μαρίνα

Κάντε τις διακοπές σας στα Χανιά κάνοντας την ενοικίαση αυτοκινήτου σας με αφετηρία την Αγία Μαρίνα Κρήτης. Η Auto Car Rentals προσφέρει μεγάλο στόλο με καινούργια αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, εξυπηρετώντας πολλά σημεία παράδοσης και παραλαβής στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Μαρίνας.
Το παραθαλάσσιο χωρίο της Αγίας Μαρίνας απέχει μόλις 9 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Κρήτης λόγω της απέραντης αμμώδους παραλίας της και της ραγδαίας τουριστικής ανάπτυξης που έχει επιδεχτεί τις τελευταίες δεκαετίες.

Υποστηρίζει τον τουρισμό όλων των ειδών καθώς προσφέρει όλους τους τύπους διαμονής στα Χανιά και όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Η Αγία Μαρίνα είναι κατάλληλη για οικογενειακές διακοπές στα Χανιά καθώς η παραλία της προσφέρει ρηχά και ζεστά νερά ενώ παράλληλα είναι ιδανική για τις διακοπές νέων καθώς οι επιλογές διασκέδασης είναι πολλές. Απέναντι από την παραλία το βλέμμα μας διακόπτεται από ένα μικρό νησί στη μέση περίπου του κόλπου, το νησί των Αγίων Θεοδώρων που οι ντόπιοι αναφέρονται σε αυτό ως «τα Θοδωρού».

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στον Πλατανιά

Για να απολαύσετε όλες τις ομορφιές της δυτικής Κρήτης κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, η καλύτερη λύση είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου ώστε να έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε και τον κοσμοπολίτικο Πλατανιά.

Η Auto Car Rentals προσφέρει μεγάλο στόλο με καινούργια αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, εξυπηρετώντας πολλά σημεία παραλαβής στην ευρύτερη περιοχή του Πλατανιά Χανίων, με δυνατότητα παράδοσης σε λιμάνι Χανίων, αεροδρόμιο Χανίων, αεροδρόμιο Ηρακλείου ή οποιοδήποτε άλλο προορισμό επιθυμείτε.

Ο Πλατανιάς είναι από τα πιο κοσμοπολίτικα τουριστικά θέρετρα της Κρήτης. Απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα, από την πόλη των Χανίων.
Τα 4 χιλιόμετρα παραλίας που έχει, καλύπτονται από άμμο, η οποία εδώ και πολλά χρόνια του δίνει την γαλάζια σημαία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την καθαριότητα και την οργάνωση της.

Η περιοχή προσφέρει όλες τις ανέσεις για κολύμπι. Τα ευχάριστα ξενοδοχεία, τα δέντρα, οι πορτοκαλεώνες και τα εξωτικά μπαμπού κατά μήκος των οχθών, προσελκύουν επισκέπτες κάθε χρόνο.

Ενοικιάστε αυτοκίνητο στην παλιά πόλη των Χανίων

Η Auto Car Rentals σας προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσετε όλες τις ομορφιές του κέντρου της πόλης των Χανίων κατά τη διάρκεια των διακοπών σας ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο. Επιλέξτε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από το μεγάλο στόλο με καινούργια αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, εξυπηρετώντας πολλά σημεία παραλαβής στην πόλη των Χανίων, με δυνατότητα παράδοσης σε λιμάνι Χανίων, αεροδρόμιο Χανίων, αεροδρόμιο Ηρακλείου ή οποιοδήποτε άλλο προορισμό επιθυμείτε.
Επισκεφτείτε το γραφικό Ενετικό λιμάνι που θεωρείται το πιο όμορφο τοπίο της Κρήτης, την κεντρική πλατεία που είναι το σημείο εκκίνησης της παλιάς πόλης είναι γνωστή ως “Σιντριβάνι”, καθώς υπάρχει ένα σιντριβάνι με νερό, όπου σφύζει από ζωή με τους πολλούς επισκέπτες, τα εστιατόρια, τις καφετέριες, τα μουσεία, τις γκαλερί και τα ιστορικά μνημεία.

Κάποια από τα πιο δημοφιλή σημεία του λιμανιού είναι ο Ενετικός Φάρος όπου έχει αναστηλωθεί πλήρως και μπορείτε να τον επισκεφτείτε, το Ναυτικό Μουσείο, το Βυζαντινό και Μετά-Βυζαντινό Μουσείο, το Αρχαιολογικό μουσείο, το Τούρκικο τζαμί που λειτουργεί σαν εκθεσιακό κέντρο, η Δημοτική Πινακοθήκη των Χανίων, η Εβραϊκή Συναγωγή και η οδός Χάληδων, ο πιο δημοφιλής δρόμος της παλιάς πόλης που οδηγεί μπροστά στο λιμάνι.

Η παλιά πόλη παρέχει μια ζεστή ατμόσφαιρα με πολλά στενά δρομάκια, πεζοδρόμια, παλιά όμορφα κτίρια από τα οποία τα περισσότερα έχουν αναστηλωθεί επιτυχώς. Το κέντρο της πόλης των Χανίων παραμένει ζωντανό με την κίνηση και τη φασαρία της καθημερινής ζωής με εγκαταστάσεις που προσφέρουν κάθε είδους δραστηριότητες, όπως καταστήματα και οτιδήποτε άλλο απαιτήσετε.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Σταλό

Ο Σταλός Χανίων είναι μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές του νομού Χανίων και αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας. Επιλέγοντας ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από το μεγάλο στόλο με καινούργια αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις ομορφιές της δυτικής Κρήτης κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.
Ο κάτω Σταλός είναι ένας εκ των τριών οικισμών ( Σταλός, Αγιά Μαρίνα και Πλατανιάς ), που βρίσκεται στον βόρειο, παραλιακό δρόμο του νομού, μόλις σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από την πόλη των Χανίων.

Τα τελευταία χρόνια, η περιοχή του Κάτω Σταλού φιλοξενεί δεκάδες επιχειρήσεις και σημεία εστίασης. Ανάμεσα τους βρίσκονται μεγάλα ονόματα ξενοδοχείων, εστιατορίων, ταβερνών καθώς και νυχτερινά κλαμπ που δίνουν την δυνατότητα διασκέδασης μέχρι τις πρώτες, πρωινές ώρες.
Μεγάλο στολίδι επίσης αποτελεί και η παραλία του Κάτω Σταλού, η οποία έχει βραβευτεί με γαλάζιες σημαίες.

Λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον παραλιακό οικισμό, βρίσκεται ο Πάνω Σταλός, ένα παραδοσιακό και γραφικό χωριό. Σε συνδυασμό με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τις υπέροχες κρητικές γεύσεις, κατατάσσουν το χωριό ως μοναδικό στο είδος του.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στους Αγίους Αποστόλους

Έχοντας ως αφετηρία του Αγίους Αποστόλους Χανίων μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας στην Κρήτη καθώς η περιοχή αυτή σας προσφέρει άνεση μετακινήσεων λόγω της πλεονεκτικής θέσης της. Ενοικιάζοντας το αυτοκίνητο σας από την Auto Car Rentals με σημείο εκκίνησης τους Αγίους Αποστόλους θα μπορέσετε να επισκεφτείτε όλους τους πανέμορφους τουριστικούς προορισμούς του νομού Χανίων.

Οι Άγιοι Απόστολοι είναι μια τουριστικά ανεπτυγμένη περιοχή που φιλοξενεί δεκάδες επιχειρήσεις όπως μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και μικρότερα καταλύματα, εστιατόρια και καφετέριες.
Η περιοχή των Αγίων Αποστόλων είναι πολύ γνωστή και για τις παραλίες της, καθώς στην περιοχή εκτείνονται δυο χερσόνησοι με αποτέλεσμα να δημιουργούν 3 κόλπους – παραλίες.

Οι παραλίες αυτές είναι και οι δύο αμμουδερές με ρηχά νερά και είναι πολύ οργανωμένες με ομπρέλες – ξαπλώστρες και καφετέριες.
Το πάρκο, οι λόφοι και τα πεύκα το καθιστούν την παραλία των Αγίων Αποστόλων ιδανικό προορισμό για αυτούς που αγαπούν την πεζοπορία και την φύση και για οικογένειες με παιδιά.

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Κίσσαμο

Η Auto Car Rentals προσφέρει επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή της Κισσάμου ώστε να μπορέσετε να ανακαλύψετε τις ομορφιές που προσφέρουν τα αξιοθέατα της. Οι ξακουστές παραλίες Φαλάσσαρνα, Μπάλος, Νοπήγεια, Σφηνάρι βρίσκονται στην επαρχία Κισσάμου και σας προκαλούν να ανακαλύψετε τα καταγάλανα νερά τους και τις ομορφιές τους κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στα Χανιά.

Σε όλη την περιοχή της Κισσάμου οι παραλίες καλύπτουν αρκετά χιλιόμετρα και είναι πλούσιες σε φυσική ομορφια. Υπάρχουν απέραντες παραλίες με λευκή άμμο και γαλαζοπράσινα νερά αλλά και μικροί ορμίσκοι με βότσαλα ανάμεσα στα βράχια.
Επίσης στη Κίσσαμο θα βρείτε οργανωμένες παραλίες που παρέχουν ομπρέλες με ξαπλώστρες, ντους ,τουαλέτες και καντίνες ή παραλιακές καφετέρειες αλλά υπάρχουν και αρκετές παραλίες μη οργανωμένες που είναι λιγότερο κοσμικές αλλά εξίσου πολύ όμορφες.

Ελληνικα